Privacy & cookies

PIJNENBURG IMPORT B.V. Pegasusweg 4 5015 BZ Tilburg

verder te noemen Pijnenburg

 INTRODUCTIE

Dit privacybeleid legt uit wat we met uw persoonsgegevens doen. Het beschrijft hoe we uw persoonsgegevens verzamelen, gebruiken en verwerken en hoe we daarbij voldoen aan onze wettelijke verplichtingen jegens u. Uw privacy is belangrijk voor ons en we verbinden ons ertoe de rechten betreffende de privacy van uw gegevens te beschermen en te waarborgen.

Dit privacybeleid is van toepassing op de persoonsgegevens van onze websitegebruikers, cliënten, leveranciers en andere mensen met wie we contact op zouden kunnen nemen met betrekking tot onze bedrijfsvoering.

Wij verwerken persoonsgerelateerde gegevens uitsluitend voor de doelen waarvoor zij ingewonnen zijn. Wij treffen passende maatregelen om te waarborgen dat de persoonsgerelateerde gegevens die wij verwerken, correct, volledig en actueel zijn. Hierbij zijn wij erop aangewezen dat u ons uw gewijzigde persoonsgerelateerde gegevens meedeelt.

Pijnenburg zal uw persoons gerelateerde gegevens niet aan derden verkopen.

Het is belangrijk u erop te wijzen dat het mogelijk is dat we dit privacybeleid van tijd tot tijd wijzigen. Bezoek deze pagina nog eens als u op de hoogte wilt blijven: mogelijke veranderingen posten we hier.

Indien u ontevreden bent met enig aspect van ons privacybeleid, is het mogelijk dat u wettelijke rechten heeft. U hebt het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

WAT VOOR PERSOONSGEGEVENS VERZAMELEN WE?

Cliëntgegevens: verwijst naar onze klanten en anderen aan wie Pijnenburg diensten verleent bij de uitoefening van zijn bedrijfsactiviteiten.

Bent u een klant van Pijnenburg, dan is het nodig dat we informatie over u of individuen binnen uw organisatie verzamelen en gebruiken terwijl we u diensten verlenen. De hoeveelheid gegevens die we over cliënten verzamelen is in feite zeer beperkt. Over het algemeen hebben we alleen uw contactgegevens nodig, of de gegevens van individuele contactpersonen binnen uw organisatie (zoals hun namen, telefoonnummers en e-mailadressen) om ervoor te zorgen dat onze relatie soepel verloopt. We bewaren tevens informatie over u met betrekking tot uw online interactie. Het is mogelijk dat we tevens aanvullende informatie opslaan die iemand binnen uw organisatie met ons gedeeld heeft. We verzamelen tevens bankgegevens ten behoeve van financiële transacties.

Leveranciersgegevens: verwijst naar partners en bedrijven (inclusief zelfstandigen) en atypische werknemers zoals onafhankelijke opdrachtnemers en freelancers die diensten aan Pijnenburg verlenen.

We verzamelen niet veel gegevens over leveranciers, we moeten er simpelweg voor zorgen dat onze relatie soepel verloopt. We hebben contactgegevens van relevante personen binnen uw organisatie nodig zodat we met u kunnen communiceren. We zullen de details van onze contacten binnen uw organisatie verzamelen, zoals namen, telefoonnummers en e-mailadressen. We verzamelen tevens bankgegevens, zodat we u kunnen betalen. Het is mogelijk dat we tevens aanvullende informatie opslaan die iemand binnen uw organisatie met ons gedeeld heeft.

Websitegebruikers: elk individu dat één van de websites van Pijnenburg bezoekt.

Wanneer u onze websites bezoekt, is er bepaalde informatie die we mogelijk automatisch verzamelen, of u nu besluit van onze diensten gebruik te maken of niet. Hieronder vallen uw IP-adres, de datum en tijden waarop alsmede de frequentie waarmee u de website bezoekt en de wijze waarop u door de inhoud van de website bladert. We zullen ook gegevens van u verzamelen wanneer u via de website contact met ons opneemt, bijvoorbeeld door de contactfunctie te gebruiken. We verzamelen uw gegevens automatisch via cookies, in overeenstemming met de cookie-instellingen in uw browser. Het is mogelijk dat we uw gegevens over uw gebruik van onze website gebruiken om andere aspecten van onze communicatie met en diensten aan u te verbeteren.

VEILIGHEID:

Pijnenburg treft de vereiste technische en organisatorische maatregelen om uw door ons opgeslagen en gebruikte persoons gerelateerde gegevens bijvoorbeeld tegen toegang door ongeautoriseerde personen, tegen manipulatie, verlies, vernieling of onrechtmatige openbaarmaking te behoeden.

INFORMATIERECHT?

U hebt het recht om te vragen om inzage in, correctie van of verwijdering van uw gegevens. Wilt u dat? Neem dan contact met ons op. Om misbruik te voorkomen vragen we om een identificatie. Hoewel we ons in zullen spannen om uw persoonsgegevens permanent te verwijderen wanneer het einde van de bewaringstermijn gekomen is of wanneer we een geldig verzoek van u ontvangen om dat te doen, kan het zijn dat sommige van uw gegevens nog steeds in onze systemen aanwezig zijn, bijvoorbeeld wanneer gewacht wordt tot deze gegevens overschreven worden.

Wanneer het gaat om inzage in persoonsgegevens gekoppeld aan een cookie, dient u een kopie van het cookie in kwestie mee te sturen. De cookies kunt u alleen zelf verwijderen, aangezien deze op uw computer opgeslagen zijn. Raadpleeg hiervoor de handleiding van uw browser.

COOKIEBELEID

Wat is een cookie?

Een “cookie” is een klein stukje code dat wordt opgeslagen op de harde schijf van uw computer en dat uw navigatie van een website registreert zodat het, wanneer u de website opnieuw bezoekt, toegespitste opties kan presenteren op basis van de informatie die over uw laatste bezoek is opgeslagen. Cookies kunnen tevens gebruikt worden om verkeer te analyseren alsmede voor advertentie- en marketingdoeleinden. Cookies worden door bijna alle websites gebruikt en zijn niet schadelijk voor uw systeem. Indien u wilt controleren welk type cookies u accepteert, dan kunt u dit doorgaans doen in uw browserinstellingen.
Hoe gebruiken we cookies?

Wij gebruiken cookies voor het goed functioneren en analyseren van onze website. Het uitzetten van cookies kan de werking van de website beïnvloeden.

Cookies zijn:

  • Sessiecookies: deze worden uitsluitend op uw computer opgeslagen tijdens uw web-sessie en worden automatisch verwijderd wanneer u uw browser afsluit – deze cookies slaan doorgaans een anoniem sessie-ID op waarmee u door een website kunt bladeren zonder voor elke pagina opnieuw te moeten inloggen, maar slaan geen informatie van uw computer op.

ofwel

  • Permanente cookies: een permanente cookie wordt als bestandje opgeslagen op uw computer en blijft daar tot u uw webbrowser afsluit. Deze cookie kan gelezen worden door de website die de cookie heeft aangemaakt wanneer u deze website opnieuw bezoekt.

Pijnenburg gebruikt permanente cookies van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de website gebruiken en hoe effectief onze Adwords-advertenties bij Google zoekresultaatpagina’s zijn. De verkregen informatie wordt, met inbegrip van het IP-adres van uw computer, overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees hier het privacy beleid van Google en  Google Analytics voor meer informatie.

Mailchimp

Pijnenburg maakt gebruik van Mailchimp voor het opslaan en analyseren van e-mails en e-mailadressen voor onze nieuwsbrief en/of het versturen van brochures. De verkregen informatie wordt, met inbegrip van het IP-adres van uw computer, overgebracht naar en opgeslagen op servers in de Verenigde Staten door Mailchimp. Lees hier het privacy beleid van Mailchimp voor meer informatie.